pelaguu.blogspot.com

torstai 20. joulukuuta 2012

20. Joulu(n)ikkunat - Lumihiutaleet

Bongailin yhden kivan jouluikkunan tai siihen suuntaa menevän ainakin, onko se sitten se joulun ikkuna. Ihan meidän pienestä kotikunnasta. Paikallisen osuuskunnan käsityömyymälän ikkuna henkii mielestäni kotoista vanhanajan oloa ja tunnelmaa. Himmeli ikkunassa, kynttelikkö jono.. No joo, se näytti itseasiassa paikanpäällä paremmalta. ;) Löytyypä meiltä jopa joulukauppakin. Ja museon joulukauppaankin olisi ollut mukava ehtiä, mutta kiirettä ja ihan oikeaa kiirettä on ollut. Äskettäin tuli ihan pieni hetkoinen, jolloin piti ihan miettiä, että mitä sitä nyt tekisi. Noo, joulusaunan olisi voinut pessä, mutta empä pese. :) Touhua on siis riittänyt ja ihan mukavakin niin, ei käy aika pitkäksi.


Pienessä kunnassa on voimaa!

Koti-ikkuna näyttää tältä. Tein muutamia lumihiutaleita ikkunaan. Ohje ainakin löytyy Strömsön Yle.fi:n sivuilta. Vielä vähän on kesken, onhan niissä väkertäminen. Koskaan en ole oikein osannut tehdä lumihiutaleita. Ja nyt sitten sabluunan kanssa niitä väkerrän.



Ihan vaikka kuvahaasteena voisin tähän heittää, että minkälaisia jouluikkunoita tai joulun ikkunoita sinä olet bongaillut? Pistetään vaikka siihenkin jonkilainen palkinto, jos haluat osallistua, niin nappaa haaste tästä ja ilmoita siitä myös minulle täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi on minulle tärkeä! Kiitän sydämestäni, että kommentoit! ♥ ♥ ♥